Organisatie

Scouting Polanen is een gezellige kleine vereniging waar iedereen elkaar kent. Wel staan we altijd op en om nieuwe mensen te verwelkomen. Deze leuke vereniging draaien we echt samen en dat voel je.

We draaien volledig op een enthousiast team vrijwilligers. Samen zorgen we er voor dat alle jeugdleden wekelijks kunnen genieten van het scoutingspel. De leidingteams bestaan uit allemaal vrijwilligers en organiseren de opkomsten onder begeleiding van de groepsbegeleider en praktijkbegeleider. Verder heeft de vereniging nog veel andere vrijwilligers die bijvoorbeeld de materialen onderhouden, het gebouw onderhouden, activiteiten organiseren en bestuursfuncties vervullen. We maken er samen een feestje van!

Polanen-Post

Ieder kwartaal wordt er een nieuwsbrief gemaakt voor alle leden. Deze nieuwsbrief staat bekend onder de naam Polanen-Post. Hierin staan de laatste nieuwtjes over onze vereniging, leuke verhalen van de afgelopen activiteiten en de agenda voor de komende tijd. Wil je zien wat er nu allemaal gebeurt bij Scouting Polanen? Download dan hieronder onze laatste Polanen-Post. 

Downloadknop laatste Polanen-Post

 

Vertrouwenspersoon

Scouting is voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar onze vereniging komt en zich daar veilig voelt. 

Wanneer leden, ouders, leiding of vrijwilligers klachten hebben of iets vervelends meemaken, maar dit niet bij de leiding of bestuur kwijt kunnen is daarvoor binnen onze vereniging een onafhankelijke Vertrouwenspersoon ingesteld, Wanda Molema. Zij staat los van de vereniging en je kunt in vertrouwen met haar praten, dat betekent dat ze het niet verder verteld. Bij de vertrouwenspersoon kun je jou verhaal kwijt. Ze kan je advies geven en ondersteunen, om samen een oplossing te vinden, maar soms is luisteren al genoeg.

Je kunt Wanda Molema bereiken via deze link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bestuur

Een enthousiast team van leiding, leden en ouders vormt het bestuur van onze vereniging. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bestuursleden:

 

Functies:

Voorzitter:

Teun Bakker

Penningmeester:

Chris van der Scheer

Secretaris:  

Aaike van der Laan

Groepsbegeleider:

Ilona van der Hout

PR-bestuurslid:  

Mieke van der Arend