Contact

 !!!! In verband met brand in ons groepshuis hebben wij momenteel een tijdelijke locatie aan HAAGWEG 33D (naast Ontwikkelbedrijf De Westlandse Zoom). Er wordt gewerkt aan een nieuw gebouw op onze locatie aan de Duyvenvoordestraat 54.

 

 

Vragen of wil je een keer komen kijken bij een groep? Stuur een mail naar de groep van jouw leeftijd.

Bevers (5-7 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen (7-11 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts (11-15 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorers (15-18 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roverscouts (18-21 jaar): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stam (21+): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Andere vragen? Stuur een mail naar het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.